Festivalmagazine 2018

BESTEL HET FESTIVALMAGAZINE Festivalmagazine 2018

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: je hebt toegang tot het volledige programma van Dichters in de Prinsentuin 2018 op vertoon van het festivalmagazine Dichters in de Prinsentuin 2018!

Waar te koop:

Het festivalmagazine kun je hier online kopen. Ook kun je het kopen tijdens elke programmaonderdeel van Dichters in de Prinsentuin.

En kun je niet wachten tot het festival, kom dan naar de officiële presentatie van ons magazine op donderdag 5 juli vanaf 19.30 uur bij boekhandel Godert Walter! Dan houden we het festivalmagazine ten doop bij boekhandel Godert Walter aan de Oude Ebbingestraat 53. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom voor een presentatie met een eerste kennismaking met de buren, met korte optredens van Myron Hamming, Kees Spiering, Anna Dijk en praktische tips van Jirke Poetijn om je buren te vriend te houden. Na afloop is het magazine gelijk verkrijgbaar.

Dus voor slechts € 10,- krijg je: 

  1. Het prachtig vormgegeven festivalmagazine met 72 gedichten, interviews, programmaoverzicht, Theater der Zuiderburen, Internationale samenwerking, Friese wandeling, tegeltjeswijsheden en 13 dingen die ik leerde over buren.
  2. Toegang tot de Openingsavond, vrijdagavond 13 juli, in de Puddingfabriek met Theater der Zuiderburen.
  3. Toegang tot het zaterdagavondprogramma op 14 juli in de foyer van Theater de Machinefabriek met een rondetafelgesprek over internationale samenwerking in de literatuur en literaire talentontwikkeling.
  4. Toegang tot het zondagochtendprogramma op 15 juli: Friese brunchwandeling in het centrum van Stad.
    Hiervoor moet je je wel even aanmelden: kantoor([at])slaggroningen.nl. Dit kan t/m donderdag 12 juli. De startlocatie wordt enkele dagen van tevoren via de mail bekendgemaakt.

Uiteraard zijn de middagen in de Prinsentuin vrij toegankelijk.