Het Festivalmagazine 2018 is je gids, toegangskaartje en praktische handleiding tot het stralende programma van Dichters in de Prinsentuin. Met het magazine in de hand weet je wie wanneer en waar optreedt, ben je op de hoogte voor de avondprogrammering en houd je het hoofd koel als een dichter ontbrandt.

Tijdens het festival is het magazine het toegangsbewijs tot het Theater der Zuiderburen op vrijdag 13 juli, Kijken bij de buren op zaterdagavond 14 juli en Kuierje – Friese Brunchwandeling op de zondagochtend 15 juli. De liefhebber wordt dus beloond met een entreebewijs dat ook nog eens 72 gedichten, programmaoverzicht, tegeltjeswijsheden & 13 burenlessen bevat. Het festivalmagazine is vanzelfsprekend tijdens het festival verkrijgbaar aan de deur en vanaf 5 juli o.a. bij boekhandel Godert Walter. In juli bieden we het magazine ook aan via onze website.

Donderdagavond 5 juli houden we het festivalmagazine ten doop bij Godert Walter aan de Oude Ebbingestraat 53. Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom voor een presentatie met een eerste kennismaking met de buren, met korte optredens van Myron Hamming, Kees Spiering, Anna Dijk en praktische tips van Jirke Poetijn om je buren te vriend te houden. Na afloop is het magazine gelijk verkrijgbaar.

BESTEL HET FESTIVALMAGAZINE