Nieuws

Tot volgend jaar

De Prinsentuin is weer leeg, de twintigste editie van Dichters in de Prinsentuin was fantastisch. Na de geslaagde JUBILEUMavond in de Puddingfabriek konden we nog genieten van twee geweldige middagen in de Prinsentuin en het programma Kopland, jonge sla en de werking van ontroering in de Martinikerk. De 21e editie zal plaatsvinden...Lees verder »

De bloemlezing der bloemlezingen

Ingmar Heytze en Ellen Deckwitz doken voor ons in de archieven van negentien jaar Dichters in de Prinsentuin. Tijdens de openingsavond presenteren ze twintig gedichten die volgens hen tot de mooiste behoren die in onze festivalbloemlezingen het licht zagen. Daaruit zullen ze vrijdagavond 14 juli een ruime selectie voordragen en...Lees verder »

Dichters in de Prinsentuin viert zijn twintigste editie

Dichters in de Prinsentuin, het grootste openlucht poëziefestival van de Benelux, beleeft van 14 tot en met 16 juli zijn twintigste editie. Het jubileumprogramma start met de feestelijke openingsavond waarin uitgebreid wordt teruggekeken en vooruitgeblikt door de crème de la crème van de Nederlandstalige dichterswereld. De tweede festivalavond staat in het teken...Lees verder »

meer recente berichten